Despre noi

Piese auto originale pentru cei carora la pasa de masina lor
Centrul nostru de dezmembrari auto Cluj comercializeaza piese originale, obtinute din dezmembrarea masinilor. In ofertele noastre de piese auto gasiti urmatoarele tipuri de produse, pentru o gama larga de modele de masini: Motor, Cutie de Viteze, Alternator, Electromotor, Turbine, Injectoare, Usi, Aripi, Radiatoare, etc.

Inca de la infiintare, parcul nostru de dezmembrari auto a oferit peste 15.000 de piese clientilor in toata tara, si nu numai.

Oferta noastra de piese auto din dezmembrari se adreseaza celor ce apreciaza si doresc piese de cea mai inalta calitatate, indiferent daca sunt persoane fizice, juridice sau dealeri autorizati, service-uri, etc.

La cererea clientilor, parcul nostru de dezmembrari auto expediaza piese si prin Curierat, durand aproximativ 24 ore pana ce produsul ajunge in mana clientului.

Orice piesa beneficiaza de Garantie, clientul primandu-si banii inapoi in caz de neconcordanta sau defectiune.

Personalul nostru calificat si cu experienta va poate oferi, in detaliu, toate cerintele legate de achizitionarea produsului de care aveti nevoie. Pentru orice informatie, solicitare sau neclaritate, ne puteti contacta prin telefon sau prin e-mail (detalii despre Email si numerele de telefon la care va stam la dispozitie gasiti in cadrul paginii noastre de CONTACT). Veti primi intotdeauna un raspuns!

Suntem de dispozitia d-voastra pentru orice fel de intrebare sau nelamurire, de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00, iar sambata intre orele 09:00-13:00.

Livrare rapida

In numai 24 H

Preturi imbatabile

Cele mai mici de pe piata

Calitatea produselor

100% calitate garantata

Suport si consultanta

Consultanta telefonica